maandag 5 april 2010

NRC illustratie

Bij deze opdracht had ik in eerste instantie de lieveheersbeestjes gekozen, maar later toch die van de paus. Ik heb echt niks tegen de paus, het is een sympatieke man, maar dat met het niet noemen van het misbruik in de speach vind ik echt heel dom van hem.
"Zoek het lieveheersbeestje"
Lieveheersbeestje verhindert operaties
Uitgegeven:
31 maart 2010 09:39
Laatst gewijzigd:
31 maart 2010 10:00
WINTERSWIJK - Het Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk is tijdelijk gestopt met opereren omdat in kantoren bij de operatiekamers lieveheersbeestjes zijn aangetroffen.

Ziekenhuizen in de omgeving nemen de spoedeisende operaties over. Dat liet een woordvoerder van het ziekenhuis woensdag weten.
De zegsman verwacht dat de operatiekamers over een aantal dagen weer kunnen worden gebruikt. Het 'lek' wordt dezer dagen opgespoord.

Vorig jaar wist ook al een lieveheersbeestje in een van de operatiekamers van het hospitaal in Winterswijk te komen. Over een half jaar verwacht het ziekenhuis van het probleem af te zijn, omdat dan het gehele complex is gerenoveerd.


Deze vond ik iets te, maar wel even op de blog dan maar

1 opmerking:

  1. Ik denk dat je niet voor heftige beelden moet terugschrikken. Je kan ook eens kijken naar Francis Bacon en Velasquez. Gave schets!

    BeantwoordenVerwijderen